Gestoofde runderlappen

Voordat je de runderlapjes bakt, haal je deze een half uur van tevoren uit de koelkast. Hierdoor zorg je ervoor dat het vlees op kamertemperatuur komt. Vlak voordat je de runderlapjes bereidt dep je ze met keukenpapier droog. Verhit het vuur op middelhoog en plaats een beetje Croma Bakken en Braden Vloeibaar in de koekenpan...
Lees meer |

Kipfilet

Kipfilet wordt heel erg vaak gebruikt in de keuken. Het is een veelzijdig vlees wat makkelijk te marineren is en bereid kan worden. Kipfilet kan ook bij bijna elk gerecht gebruikt worden zonder dat het de smaak verpest. Maar een klein stukje kipfilet kan je zo eten als het gemarineerd wordt samen met groenten en aardappeltjes...
Lees meer |

Stoofvlees

Lekker met rundvlees maar ook met varken, varkenswangetjes eigenlijk. De frietjes zijn lekker als je deze lekker kan dippen in Belgische mayo. En vergeet natuurlijk het Belgische bier niet. Veel kookplezier en ik hoop dat je lekker gaat smullen van dit gerecht...
Lees meer |

Runderlappen

Braad het vlees bruin en schep het uit de pan op een bord Doe de rest van de olie en boter in de pan en bak de uien op een lager vuur totdat ze zacht zijn Voeg de laurier, suiker, tomatenpuree, mosterd, zout en peper toe aan de pan en meng alles goed door elkaar
Lees meer |

Advertenties

Nieuwste recepten

Andere recepten

Adverteerders