Voordat je de runderlapjes bakt, haal je deze een half uur van tevoren uit de koelkast.
Hierdoor zorg je ervoor dat het vlees op kamertemperatuur komt. Vlak voordat je de
runderlapjes bereidt dep je ze met keukenpapier droog. Verhit het vuur op middelhoog en
plaats een beetje Croma Bakken en Braden Vloeibaar in de koekenpan...
Lees
meer |
Kipfilet wordt heel erg vaak gebruikt in de keuken. Het is een veelzijdig vlees wat
makkelijk te marineren is en bereid kan worden. Kipfilet kan ook bij bijna elk gerecht
gebruikt worden zonder dat het de smaak verpest. Maar een klein stukje kipfilet kan je zo
eten als het gemarineerd wordt samen met groenten en aardappeltjes...
Lees
meer |
Lekker met rundvlees maar ook met varken, varkenswangetjes eigenlijk. De frietjes zijn
lekker als je deze lekker kan dippen in Belgische mayo. En vergeet natuurlijk het Belgische
bier niet. Veel kookplezier en ik hoop dat je lekker gaat smullen van dit gerecht...
Lees
meer |
Braad het vlees bruin en schep het uit de pan op een bord
Doe de rest van de olie en boter in de pan en bak de uien op een lager vuur totdat ze zacht
zijn
Voeg de laurier, suiker, tomatenpuree, mosterd, zout en peper toe aan de pan en meng alles
goed door elkaar
Lees
meer |